LAJME

Deputetja e varfër e VV-së, vetëm 90 mijë euro pasuri të paluajtshme

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje znj. Labinotë Demi Murtezi, si pasuri të paluajtshme ka deklaruar një shtëpi dhe një tokë. Dyjat kapin vlerën 90 mijë euro.

Shtëpia është trashëgimi, derisa toka është blerë në vitin 2019 dhe i takon bashkëshortit.

Krahas deputetëve të tjerë, znj. Labinotë Demi Murtezi ka shumë më pak pasuri.

Po ju sjellim deklarimin e plotë;

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close