LAJME

Naser Korça prezanton punën e mirë të Komunës së Gjilanit

Një qytetar i komunës së Gjilanit ka shpërndarë një foto, ku shihet oborri i tij para dhe pas intervenimit nga Komuna e Gjilanit.

Bëhet fjalë për Lagjen e Balecit, ku shihet se para intervenimit nga Komuna e Gjilanit, vërshimet kishin përfshirë edhe shtëpitë e ndryshme të kësaj lagje. Ndërsa në foton krahasimore të publikuar tani, shihet së vërshimet nuk kanë dëmtuar oborrin dhe pjesët e tjera afër shtëpisë si në të kaluarën.

Drejtori i Shërbimeve Publike z. Naser Korça ka shpërndarë fotografinë e një qytetari të kësaj lagjeje. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close