SPORT

Pas ritestimit të gjithë futbollistët e Dritës rezultojnë negativ

NJOFTIM RRETH TESTEVE PER COVID-19

Deshirojme ta njoftojme te gjithe opinionin qe te gjithe personat e ritestuar kane rezultuar NEGATIV.

Neser do te udhetojme te gjithe se bashku me te forte se kurrë!

Faleminderit Institutit te Shendetit Publike per bashkepunimin dhe gadishmerin.

FC DRITA⚪️🔵

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close