LAJME

U gjet i gjallë Haxhi Bajrami nga Përlepnica

Haxhi Bajrami nga Përlepnica është gjetur i gjallë. Një kontribut të jashtëzakonshëm e kanë dhënë edhe të rinjtë e Fshatit Përlepnicë.

Dje ata janë mobilizuar dhe kanë dalur në kërkim dhe fatmirësisht kërkimi ka rezultuar me sukses.

Për detaje të tjera do ju mbajmë të informuar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close