LAJME

Korça reagon ashpër: Emrat ju harrofshin tre deputetëve të VV-së nga Gjilani

Drejtori i Shërbimeve Publike në Gjilan, Naser Korça, përmes një postimi në facebook ka reaguar ashpër ndaj deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje nga komuna e Gjilanit, të cilët nuk e votuan ligjin për ndihmë financiare në ndërtimin e impiantit të ujërave të zeza për Gjilanin, shkruan Radio Star.

Korça përmes shkrimit të tij është shprehur shumë i revoltuar ndaj deputetëve të cilët nuk e votuan këtë ligji, i cili do jetë jetik pë qytetin e Gjilanit, por posaqërisht për banorët e fshatit Malishevë, Uglar dhe Pogragj ku ujrat e zeza kalojnë në këto tri fshatra.

This image has an empty alt attribute; its file name is 4916E502-E67E-44DF-B588-67D2B99BEE0B.jpeg

Naser Korça edhe një ditë më herët kishte reaguar me një shkrim ndaj votuesve të VV-së, duke thënë se nësë dikush nga votuesit e saj do të ankohet, e sidomos nga fshati Ulgrar e Malishevë, ku banorët janë duke pasur problem me ujëra të zeza, ata të cilit i kanë votuar deputetët e VV-së, kam me i tranu krejt, dhe në fund Korça i është drejtuar deputetëve duke ju thënë se turpi i mbuloftë siç janë të mbuluar./RadioStar/

This image has an empty alt attribute; its file name is CF206CEE-1E98-4626-BED6-AC0D8F43A2FD.jpeg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close