LAJME

99 veteranë të Gjilanit, protestojnë në mbrojtje të UÇK-së, Thaçit e Veselit

Sot është mbajtur protesta në mbrojtje të UÇK-së, Thaçit e Veselit edhe në qytetin e Gjilanit.

Gjatë manifestimit të protestës, veteranëve u është drejtuar me një fjalë rasti edhe ish Komandanti i Zonës z. Ahmet Isufi.

Sipas veteranëve, lufta e UÇK-së ishte e drejt dhe çlirimtare dhe ky fakt nuk do të mund të ndryshohet nga asnjë fabrikim i qarqeve të caktuara që nuk e duan të mirën e Kosovës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close