LAJME

Probleme pas shiut, uji hyn në Universitetin “Kadri Zeka”

Para pak orësh, fryma dhe shiu kanë shkaktuar pasoja në pjesë të ndryshme të qytetit të Gjilanit.

Disa fotografi që i ka siguruar redaksia e Gjilani SOT, tregojnë për gjendjen brenda Universitetit “Kadri Zeka”.

Ndërtesa e vjetër nuk i ka rezistuar stuhisë. Nuk duhet harruar faktin, se Universiteti i Gjilanit është i vetmi Universitet Publik në Kosovë i cili nuk ka ende kampus, pavarësisht se çdo vit ishte premtuar një gjë e tillë nga Rektori Kosumi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close