LAJME

Në Gjilan bën vaki: Disa të rinj pinë marihuanë në sy të Policisë dhe i shajnë

Në Gjilan para disa ditësh disa të rinj janë parë duke përdorur marihuanë në sy të Policisë

Në lagjen Dheu i Bardhë të Gjilanit disa të rinj kanë konsumuar marihuanë në prani të policëve.

Përveç se ishin duke konsumuar marihuanë ata madje ofenduan me sharje policët të cilët ishin aty afër.

Në videon e mëposhtme mund ta shikoni gjestin aspak të hijshëm që e bënë këta të rinj.

https://video.gjirafa.com/video-1590350334-mp4

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close