LAJME

Një fëmijë mbetet në banjo në lagjen “Arbëria”, intervenojnë zjarrëfikësit

Sot, në lagjen “Arbëria” një fëmijë ka mbetur në banjo dhe për këtë arsye është dashur të ftohen zjarrëfikësit për të intervenuar, transmeton Gjilani SOT.

Gjilani SOT ka kontakuar me disa prej zjarrëfikësve dhe ata kanë treguar që intervenimi është kryer dhe fëmija është nxjerrë nga banjo dhe nuk ka pasur të tjera probleme.

Pavarësisht, festës së shenjtë të Bajramit, zjarrëfikësit ishin në krye të detyrës dhe në shërbim të qytetarëve. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close