LAJME

Lajm i mirë: 49 persona të shëruar nga koronavirusi në Gjilan

Në Komunën e Gjilanit numri i personave të shëruar nga koronavirusi ka arritur në 49.

Kryetari Haziri, në takimin e Shtabit Emergjent ka treguar se nga 81 persona të cilët ishin të prekur me Covid-19, ku 49 prej tyre kanë arritur që të shërohen plotësisht, kurse dy persona kanë humbur jetën dhe vetëm dy janë të infektuar në qytetin e Gjilanit/RadioStar/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close