LAJME

Për mosrespektim të masave për lëvizje, Policia arreston 3 qytetarë në Gjilan

Sipas autoriteteve policore, në 24 orët e fundit, në vendin tonë,  Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar nëntë persona.

Është arrestuar një person në Prishtinë, tre në Gjilan, tre në Prizren dhe dy në Mitrovicën Jugore.

MOSVEPRIM SIPAS DISPOZITAVE SHËNDETËSORE GJATË EPIDEMISË

foto; Fatlum Kosumi

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close