LAJME

Pogragja, fshati me shumë bukuri natyrore, e ku kalojnë tre lumenj

Sot, televizioni T7 ka shfaqur pamjet mahnitëse të fshatit Pogragjë të Gjilanit.

Banorët janë shumë mikëpritës, kryesisht merren me bujqësi dhe blegtori. Njëri nga banorët tregon se qumshti i tij blihet jo vetë në fshat, por edhe në qytet.

Shikone storien e plotë https://video.gjirafa.com/gjesi-pogragje-fshati-me-shume-bukuri-natyrore-e-ku-kalojne-tre-lumenj?utm_source=gjvideo&utm_medium=HomepageSection&utm_campaign=M%C3%AB+t%C3%AB+rejat&utm_term=position_4

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close