LAJME

I riu nga Gjilani Lirik Qerimi fitoi bursën 80.000 mijë euro për studime në SHBA

Lirik Qerimi është gjilanasi i cili ka fituar burs Rochester Institute of Technology, për studime universitare në SHBA, shkruan Radio Star.

Sukseset nuk kanë të ndalur!

$800.000 bursa për nxënësit tanë nga Rochester Institute of Technology, për studime universitare në SHBA!

Nxënësit e Shkollës Mehmet Akif, pjesmarrës dhe fitues të medaljeve në Genius Olympiad (garë kjo që mbahet në New York të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në të cilën shkolla jonë merr pjesë për vite me radhë) nga ana e Rochester Institute of Technology-ku dhe zhvillohet gara, janë shpërblyer me bursa për studime universitare në vlerë totale prej rreth $800.000./RadioStar/

Shumë suksese të mëtutjeshme nxënës të dashur!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close