Uncategorized

Hashim Thaçi në Gavran kishte thënë “Jap dorëheqje nëse nuk ngriten pagat”

Hashim Thaçi gjatë një takimi me elektoratin e ish Gavranit tani Dardania kishte thënë para shumë vitesh se do të jep dorëheqje nëse nuk i realizon premtimet rreth ngritjes së pagave.

Ne premtojmë sepse guxojmë të marrim vendime të rëndësishme e të drejta. Thaçi atë kohë kishte folur edhe për dialogun me Serbin për të cilin tha se janë ulur si fitues derisa për zgjedhjet tha se janë historike.

“Ne premtojmë sepse kemi guxim të marrim vendime të rëndësishme dhe të drejta. Dhe ky vendim për rritjen e pagave është real dhe unë i mbajë premtimet” thoshte Thaçi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close