LAJME

FANTASTIKE: Për më pak se 12 orë fondacioni firdeus mbledhë 120 mijë euro për Ilirin

Në emisionin shqiptarët për shqiptarët, Elvis Naçi dhe Sidrit Bejleri deri më tani kanë mbledhur mbi 120 mijë euro për gjilanasin e sëmuar Ilir Behlulin, transmeton gjilani sot.

Në këtë emision, shqiptarët anekënd botës janë duke dërguar të hollat e tyre për djalin e veteranit të UÇK-së.

Aktiviteti është duke vazhduar edhe më tutje, por tani fondacioni firdeus në afat rekord ka mbledhur të hollat.

Padyshim, një falënderim shkon për Hoxhën e nderuar Elvis Naçin dhe dhe Sidrit Bejlerin dhe të gjithë shqiptarët për humanizmin e tyre të jashtëzakonshëm. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close