LAJME

19 vjeçari Ilir Behluli vuan nga leukemia akute, ka nevojë për ndihmën tonë

19 vjeçari Ilir Behluli nga Gjilani është diagnostifikuar me leukemi akute.

Ai ka nevojë për shërim të menjëhershëm jashtë vendit, por familja nuk mund t’i përballojë shpenzimet mjekësore.

Shërimi i 19 vjeçarit kushton 150 mijë euro, 30 mijë prej të cilave financohen nga Ministria e Shëndetësisë.

Pra, atij i duhen 120 mijë euro për shërim jashtë vendit.

Iliri është djali i vetëm i familjes dhe i biri i veteranit të luftës Shefki Behluli.

Të gjithë ju që keni mundësi dhe dëshironi ta ndihmoni Ilirin mund ta bëni këtë duke e telefonuar prindin e tij ose duke dërguar para në xhirollogarinë bankare që është më poshtë.

Numri i telefonit:                   Llogaria bankare e Shefki Behlulit (IBAN):

Shefki Behluli                          XK05 20-17-0001813194-15

+383 44 777 412                      Swift Kodi: TEBKXKPR

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close