LAJME

Të prekurit me koronavirus; 2 nga lagja “Dardania”, 1 nga “Iliria”, 1 nga “Arbëria”

Sot, IKSHPK ka treguar se 14 raste – të prekur me koronavirus janë nga qyteti i Gjilanit, ku 5 prej tyre janë nga lagjet e qytetit të Gjilanit. Pavarësisht se për 9 është treguar lokacioni i vendbanimit, për 5 të tjerë nuk kanë dhënë detaje.

Burimet e Gjilani SOT tregojnë se 2 prej tyre vijnë nga e njejta familje – nga lagja “Dardania/Gavran”, 1 tjetër nga lagja “Iliria/Kamnik” dhe 1 tjetër nga lagja “Arbëria/Qenarqeshme”.

Gjithashtu, burimet e Gjilani SOT tregojnë se disa prej tyre janë të moshës se re; nga 3 vjet e deri në 65 vjet.

Të gjithë këta janë raste kontakti. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close