LAJME

Sonte konfirmohen 11 të shëruar në Gjilan, shuhet infeksioni në komunën tonë

Lutfi Haziri, kryetar i Gjilanit, ka thënë se në këtë komunë, sonte pritet të konfirmohen 11 të shëruar dhe me këtë, përmbyllet burimi i infeksionit në Gjilan.

“Do të jemi nëj nga komunat e mëdha që do të shuhen të gjitha infeksionet në Gjilan. Sonte pritet të konfirmohen 11 raste të shëruara në Gjilan. Kemi kërkesa që të mos diskriminohen bizneset, që të mos dëmtohet edhe më shumë ekonomia edhe ashtu jashtëzakonisht e lëndume. Në disa nga vendet e identifikume kemi gjetë politikë diskriminuese.  Na gëzon lajmi që do jemi në pikën zero dhe nuk kemi asnjë burim të infeksionit më. Kemi gjetë një bashkëpunim të jashtëzakonshëm me qytetarët tonë”, tha ai për tv Dukagjinin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close