LAJME

Moderatori nga Gjilani: Për gjuhën ekstremiste disave nga diaspora mund t’u ‘prishen letrat’

Moderatori nga Gjilani z. Ridvan Berisha ka dhënë detaje sa i përket fenomenit dhe përdorimit të gjuhës fyese e kërcënuese në rrjetet sociale.

Ai ka thënë se Policia e Kosovës nëpërmjet ambasadave ka filluar t’i identifikojë qytetarët nga diaspora për gjuhën ekstremiste, dhe për këtë fenomen do t’ua prishin edhe letrat. Ai ka treguar që personalisht ka pasur rast dhe e ka ndjekur prokurori edhe jashtë vendit.

Ai ka thënë se me gjithë respektin për mërgatën, ky është informacion për ta, dhe për gjuhën e urrejtjes dhe kërcënimit mund ta humbin edhe vendin e punës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close