LAJME

Rexhep Selimi: I riu nga Gjilani në aeroport nuk ka treguar që ka probleme shëndetësore

Shefi i Grupit Parlamentar të Vetëvendosjes z. Rexhep Selimi, në emision e T7 te Fidan Jupolli ka thënë se i riu nga Gjilani nuk ka treguar në aeroport që ka probleme shëndetësore, si dhe nuk ka pasur asnjë vërtetim për këtë.

Sot, në bazë të një dokumenti të publikuar në mediat e ndryshme, shihet se edhe në rekomandimit e ambasadës së Kosovës në Gjermani, i riu ishte rekomanduar të mos futet në karantinë.


Rexhep Selimi është shprehur se i riu e ka pasur një problem në veshkë në vitin 2019.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close