LAJME

Lutfi Haziri: Me 700 mijë euro do ta bëjmë Stacionin e Autobusëve më të mirin në regjion

Lutfi Haziri:

Gjilani ka fituar 430 mijë euro në saje të performancës së mirë nga MAPL-SDC-DEMOS, të cilat destinohen për ndërtimin e Stacionit të Autobusëve, ku Komuna do të participojë edhe me 269 mijë euro. Faleminderit ministres Emilja Redzepi dhe qeverive të Zvicrës, Suedisë dhe Norvegjisë për mbështetjen ndaj komunës sonë. Pra, 700 mijë euro për ta bërë Stacionin më të mirë në regjion. Urime!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close