LAJME

Lirohet mjeku nga Përlepnica që është i bindur se “shpiku” ilaçin kundër Covid-19

Mjeku popullor Kadrush Abazi po pretendon se e ka ilaçin kundër pandemisë. Madje, ai nëpërmjet rrjeteve sociale kërkoi edhe vullnetarë të infektuar me këtë virus që ta testonte ilaçin e tij.

Por, autoritetet e rendit e ndaluan pikërisht për këtë arsye duke ia bërë me dije se çdo improvizim i palicenuar është vepër ilegale.

Pasi u lirua, Abazi nëpërmjet telefonit i tha Klan Kosovës se ka qenë një keqkuptim, pasi që fillimisht ka kërkuar që të konsultohet me personat e prekur me Covid-19 dhe pastaj të aplikohet ilaçi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close