LAJME

KTHIM NË KOHË: Demonstratat e vitit 1998 në Gjilan

Qytetarët e Gjilanit në periudha të ndryshme të historisë, janë ngritur kundër pushtuesit.

Edhe në luftën e fundit çlirimtare qytetarët e Gjilanit e shprehën revoltën e tyre kundër pushtuesit serb.

Në foton e publikuar nga radiostar, shihen qytetarët e Gjilanit – gjatë vitit 1998 duke protestuar.

Demonstratat në shumicën e rasteve ishin të rrezikshme, por gjithëherë forca dhe vullneti i qytetarëve të Gjilanit, ishte më i madh se forca e okupatorit. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close