LAJME

Arbër Ismajli më aktiv se edhe vet kryetari Lutfi Haziri, në luftën kundër koronavirusit

Nënkryetari i Komunës së Gjilanit z. Arbër Ismajli ka qenë mjaft aktiv në kohën e pandemisë.

Sipas shumë qytetarëve Arbër Ismajli e ka tejkaluar edhe kryetarin Lutfi Haziri në aktivitetin dhe ballafaqimin me koronavirusin.

Pavarësisht detyrës dhe funksioneve politike, puna e tij gjatë pandemisë po vlerësohet pozitivisht.

Gjithashtu, edhe komunikimi me mediat dhe informimi për qytetarët po konsiderohet që ka qenë në nivelin e duhur.

Lutfi Haziri, pavarësisht se është i pari i komunës, ndoshta edhe për shkak të angazhimeve të tij politike në nivelin qendror, ka mbetur nën hijen e Arbër Ismajlit sa i përket angazhimit në këtë pandemi. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close