LAJME

Tollovi e jashtëzakonshme në Gjilan, “bllokohet” qyteti

Masat e ndërmarra nga Qeveria e Republikës së Kosovës, të cilat po cilësohen si kundër kushtetuese, kanë bërë që qytetarët e Gjilanit të dalin masovikisht në qytet, transmeton Gjilani SOT.

Marketet e bankat ishin më të frekuentuarat. Burimet e Gjilani SOT tregojnë se nga frekuentimi i madh i njerëzve disa bizneseve private i është dashur edhe intervenimi i policisë për mbarëvajtjen e rendit.

Në disa foto të siguruara nga Gjilani SOT, dhe nga disa të marra edhe nga radiostar, shihet frekuentimi i jashtëzakonshëm i qytetarëve të Gjilanit. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close