LAJME

Qytetarët e Gjilanit mund të kthehen vetëm edhe sot deri në ora 17:00, nga vendet e karantinuara

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, sot ka mbajtur një konferencë për media, ku ka treguar se masa e qeverisë do të jetë e njejtë dhe nga e marta do të merren masa tjera.

Haziri ka njoftuar qytetarët e Gjilanit, të cilët gjenden në vendet e karantinuara më së largu të kthehen sot deri në orën 17:00./RadioStar/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close