LAJME

Kolona të gjata në dalje të Gjilanit, por pritja nuk vlenë edhe për veturat zyrtare

Kolona shumë të gjata janë parë sot në dalje të Gjilanit, respektivisht nga “Agmia” e deri afër “Hib Petrol”, transmeton gjilani sot.

Gjithashtu, pjesëmarrës në komunikacion ishin edhe zyrtarët policor.

Disa foto dhe video të cilat i ka siguruar redaksia jonë, tregojnë për kolonat e gjata në këtë pjesë të Gjilanit.

Por, pavarësisht që qytetarët e Gjilanit ishin duke pritur në kolonë për të lëvizur, pritja siç duket nuk vlente edhe për zyrtarët e shtetit; ku shihen dy vetyra zyrtare, njëri ndër ta në vijë të plotë, duke e tejkaluar kolonën.

Ende nuk dihen arsyet e sakta të kolonës, apo ndoshta ndërlidhet me masat e reja të cilat do të merren për qytetin e Gjilanit, pas datës 13 prill. /gjilanisot/


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close