LAJME

Investim 600 mijë euro: Prezantohet projekti i Stacionit të Autobusëve në Gjilan

Me një investim prej 600.000, Stacioni i Autobusëve në Gjilan, do të jetë më moderni në rajon me të gjitha kushtet. Lajmi është dhënë sot nga kryetari i Gjilanit Lutfi Haziri pas takimit me stafin e ndërmarrjes publike lokale “Stacioni Autobusëve”, shkruan Radio Star.

Përmes një postimi në facebook, Drejtori i Stacionit të Autobusëve, Avni Hajrullahu, ka prezantuar projektin e ri i cili do të jetë model për rajonin.

Postimi i plotë:

Edhe pse në kohë pandemie dhe njëherit duke respektuar t’gjitha instruksionet dhe masat e qeverisë si ato të nivelit lokal dhe qëndror për mbrojte dhe parandlim nga pandemia COVID-19, Komuna e Gjilanit dhe kryetari Lutfi Haziri nuk ndalojnë projektet për zhvillim të qytetit.

Stacioni Autobusëve në Gjlian po modernizohet!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close