LAJME

Barnatoret kujdestare në Gjilan për sot: Iris Illirica dhe Rron Pharm

Tani e disa ditë është duke u organizuar kujdestaria edhe për barnatoret.

Gjatë ditës së sotme barnatoret kujdestare në Gjilan janë; barnatorja “Iris Illirica” e cila gjendet në dalje të stacionit të autobusëve dhe Rron Pharm e cila gjendet në lagjen Dardania.

Po ju sjellim listën e plotë edhe për ditët e tjera;

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close