LAJME

Visar Ismajli – kimisti humanist i cili po ndihmon skamnorët në Gjilan

Visar Ismajli nga Gjilani, kimist me profesion, ka ndërmarrë një iniciativë për t’iu dalur në ndihmë familjeve në nevojë.

Ai tani e disa ditë është duke shpërndarë produkte ushqimore dhe produkte të tjera shtëpiake për familjet në nevojë.

Edhe më tutje aktiviteti i tij human është duke vazhduar. Ai ka theksuar se kushdo që ka nevojë mund t’ua dërgojë edhe në shtëpitë e tyre këto produkte të domosdoshme për të kaluar këto ditë të vështira në të cilën qytetarët e Gjilanit, por edhe Kosovës e Botës janë duke u ballafaquar.

Këtu mund ta kontaktoni: +38345235678 /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close