LAJME

Riad Rashiti i PDK-së numëron më ndryshe 10 sukseset e Qeverisë Kurti

Shkruan: Riad Rashiti

😎 Për ju që po e shihni veç zi e ma zi qeverisjen Kurti, ja top 10-të sukseset e tij 😊

Për pak javë të qeverisjes Kurti, ka shumë të arritura dhe rezultate që secili duhet me i pa dhe me i vlerësu drejtë, por vetëm disa prej tyre po i theksoj:

  1. Kurti e njohu zyrtarisht shtetin e Republikës së Kosovës, produktin e Ahtisarit
  2. Njohu flamurin “lara lara” dhe simbolet e shtetit tonë
  3. Pranoi himnin e Kosovës
  4. Njohu kombëtaren e futbollit të Kosovës
  5. Argatit të Serbisë ia njohu titullin si profesor i nderuar
  6. Presidentin e Kosovës Hashim Thaçi, e respektoi dhe tani po e njeh edhe më mirë, se sa deri kur u bë Kryeministër,
  7. Bini për herë të parë u përul pranë varrit të Ibrahim Rugovës
  8. Bini e hoqi taksën ndaj plazmave të serbisë dhe më nuk pritet rrokullisja e kamionëve me produktet serbe
  9. E harroi Demarkacionin me Malin e zi
  10. Pranoi dialogun me Serbinë pa e njohur Kosovën shtet, pa kthimin e të zhdukurve, pa kompenzimin e dameve të luftës etj.

11…

12…

13…mars, e premte, e takoi presidentin Hashim Thaçi, dhe prej asaj dite mo lumë kurr nuk boni.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close