LAJME

Nehat Osmani i VV-së: Luta njeriu që infektoi dhe rrezikoi qytetarët e Gjilanit

Shkruan: Nehat Osmani

NJERIU QË RREZIKOI DHE INFEKTOI QYTETARËT E GJILANIT E TË KOSOVËS, DUKE QENË NË TË NJEJTËN NDEJË ME TË INFEKTUARIT NGA GJAKOVA DHE TANI ME TË INFEKTUARIN NGA ZHEGRA,

NJERIU QË PO BARTË VIRUSIN PANDEMIK DUKE ORGANIZUAR NDEJA PRIVATE, DUKE IU KUNDËRVËNË URDHËRAVE DHE SFIDUAR MASAT E QEVERISË SË KOSOVËS,

NJERIU QË PO BARTË VIRUSIN POLITIK DUKE INSKENUAR KRIZA POLITIKE E SHOQËRORE NË BASHKËRENDIM ME ATA QË PËR 20 VITE TERRORIZUAN DHE SHTYPËN KËTË POPULL TË SFILITUR,

FYTYRA HIPOKRITE QË VË NË SPROVË INFEKTIMIN SHËNDETËSOR DHE SHTETËROR TË QYTETARËVE TË KOSOVËS DUHET IZOLUAR DHE NDALUR.

ËSHTË KOHA QË LUTFI-AT, AGIM-AT E TË TILLËT TË KARANTINOHEN NDËRSA POPULLI TË ÇLIROHET E TË LIROHET NGA KTHETRAT E TYRE.

LUTFI, STAY HOME!
BE QUIET!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close