LAJME

A është Arbër Ismajli – kandidat i LDK-së për Kryetar të Komunës të cilin e proklamoi Luta?

Ne një intervistë për televizionin T7 Lutfi Haziri bëri të ditur se nuk do ta lë komunën e Gjilanit, pa marrë parasysh se çfarë posti ti ofrohet në këto rrethana qe po kalon vendi, ai do të vazhdojë ti qëndrojë besnik qytetarëve të komunës së Gjilanit, qe do ta kryej mandatin deri në fund.

Vlenë të ceket se në këtë intervist Haziri,bëri të ditur se LDK në Gjilan, është duke përgaditur një gjeneratë tëre që do të jetë kandidatë e udheheqjes se komunës së Gjilanit.

Mbetet të shihet në muajt në vijim, a do të jetë nënkryetari i komunës se Gjilanit, Arbër Ismajli i zgjedhuri dhe gjenerata të cilen e proklamoi Lutfi Haziri në televizionin T7? /radiostar/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close