LAJME

Një market në Zhegër ndan bukë falas për nevojtarët

Një market në Zhegër ka vendosur që nga dita e nesërme të ndaj bukë falas për qytetarët e Zhegrës, transmeton Gjilani SOT.

Ju sjellim njoftimin e plotë;

Të nderuar konsumatorë !! (MARKET KARADAKU -ZHEGËR ) “TE SABITI”

Duke u bazuar në ngjarjet e fundit,nga shfaqja e pandemisë globale Covid-19.. dhe sidomos në Kosovë nga paniku i tepërt kërkesa për furnizim me miell u shtua jashtzakonisht… dhe nga ky përfundim shumë familje me kushte të dobëta ekonomike mund ta përjetojnë keq sepse edhe ajo që kishin si elementare për jetë mungon….

Andaj kemi vendosur që nga nesër data 17.03.2020

Buka për të gjithë familjet të Zhegrës në nevojë nga nesër do të jetë pa pagesë !! (Nga ora 8:00 – 10:00) MËNGJES

Urojmë shëndet të plotë për të gjithë !! 🙌🏼

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close