LAJME

Frika nga koronavirus, boshatiset qyteti i Gjilanit

Tashmë COVID-19 apo i njohur ndryshe si koronaviursi e ka prekur edhe Kosovën, ku dy raste të reja janë paraqitur gjatë ditës së djeshme.

Qeveria e vendit ka porositur qytetarët që mos të dalin jashtë shtëpive dhe të qëndrojnë pranë familjarëve të tyre, madje mos të kenë as kontakt me miqtë dhe familjarët e tjerë.

Kështu, ka bërë qe edhe qyteti i Gjilanit, të respekton vendimin e Qeverisë, qytetarët kanë vendosur të qëndrojn në shtëpit e tyre, numër shumë i vogël i qytetarëve është pare rrugëve të qytetit, një numër i madhë i veturave është në rrugēt e qytetit.

Radio Star ka realizuar disa fotografi ku shihet se qyteti i Gjilanit, është i boshatisur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close