LAJME

Ekipa kujdestare e Emergjencës në Spitalin e Gjilanit

Një foto të publikuar nga radiostar shihet Ekipa kujdestare e Emërgjencës në Spitalin e Gjilanit.

Në Gjilan, momentalisht nuk ka asnjë të dyshuar për koronavirus.

Bizneset janë mbyllur dhe kujdesi është shtuar.

Spitali i Gjilanit i ka ndërmarr të gjitha masat për t’u përkujdesur për qytetarët të cilët kanë nevojë për shërbime shëndetësore. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close