LAJME

Koronavirus nis me Anamoravën, a mendoni se duhet të mbyllen edhe bizneset private përkohësisht?

I infektuari 77 vjeçar është nga Komuna e Vitisë, ndërsa Metro mëson se ai është nga fshati Stublla e Epërme.


77 vjeçari në fillim të këtij muaji kishte ardhur në Kosovë, dhe që nga ardhja e deri mbrëmë ka frekuentuar vende të ndryshme publike.

Ai fillimisht, pas shfaqjes së simptomave ishte shtuar në spital në Gjilan, pastaj ishte sjellë në QKUK, ku edhe sot pak më parë u konfirmua se ka coronavirus.

Si masë preventive, a duhet të mbyllen përkohësisht edhe bizneset private?! Shumë qytetarë e shtrojnë këtë pyetje dhe po presin përgjigje nga institucionet përgjegjëse. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close