LAJME

Hap pozitiv: Kafiteria e njohur në Gjilan nga nesër nuk do të punojë për arsye të koronavirusit

Maroa është një nga kafiteritë më të njohura dhe më të frekuentuara në qytetin e Gjilanit. Nëpërmjet një njoftimi në rrjetin social Instagram, pronari i kafiterisë ka bërë të ditur se nga dita e nesërme nuk do të punojë për shkak të koronavirusit.

Ky hap po konsiderohet pozitiv për arsye të parandalimit eventual të koronavirusit, transmeton Gjilani SOT.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close