LAJME

E jashtëzakonshme: Momentalisht Viva Fresh Store në Gjilan – raftet bosh

Koronavirusi dhe frika nga përhapja e saj ka mobilizuar qytetarët që të sigurojnë nga tash ushqimin dhe produktet e tjera shtepiake.

Mediafokus ka publikuar një foto të Viva Fresh Store ku shihen raftet bosh. Fluksi i madh i qytetarëve për të blerë ushqim e gjësende tjera ka bërë që raftet në këtë qendër tregtare të mbesin bosh.

Sot, në Kosovë janë identifikuar dy raste të prekur me koronavirus. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close