LAJME

Bizneset gjilanase shembull: Edhe kafiteria Intro nga nesër nuk do të punojë

Gjilani SOT më herët bëri thirrje që edhe bizneset gjilanase të mos punojnë deri në një afat të pacaktuar.

Si masë preventive, më mirë do të ishte të ndërmerren masat më heret.
Edhe kafiteria Intro – një nga kafiteritë më të frekuentuara i është përgjigjur pozitivisht thirrjes dhe me vet iniciativë nga dita e nesërme nuk do të punojnë.

Njoftimi i plotë:

a njoftimi i plotë:

Post navigation

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close