LAJME

Rruga “Enver Tali” në Gjilan në gjendje të mjerueshme

Rruga “Enver Tali” në qytetin e Gjilanit ka marr një pamje aspak të mirë. Banorët e lagjes shprehen të shqetësuar me mos interesimin e zyrtarëve komunal.

Banorët i kanë thënë redaksisë tonë se nevojitet intervenim urgjent në këto rrugë sepse edhe lëvizja është vështirësuar.

Pas reshjeve të shiut, gropat e mëdha dhe të shumta janë mbushur me ujë dhe kështu pamja e rrugës është transformuar. /gjilanisot/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close