LAJME

Një mishtore në Pasjak të Gjilanit skuq lumin me gjakun e kafshëve

Një faqe në rrjetin social Facebook, ka publikuar një video që paraqet ndotjen e lumit në fshatin Pasjak të Gjilanit, shkruan Insajderi.

Sipas kësaj videos dhe mbishkrimit në të, thuhet se aty po derdhet gjaku i kafshëve nga një mishtore.

“Ne fshatin Pasjak nga nje Mishtore përzihet gjaku me ujin e lumit”, thuhet në shkrimin në Facebook./ Insajderi.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close