LAJME

Lutfi Haziri ka përmbushur 8 nga 31 premtimet e bëra gjatë fushatës

Instituti GAP ka publikuar në platformën elektronike “Letërnjoftimi i Komunave” premtimet e kryetarëve të komunave, gjatë zgjedhjeve lokale të vitit 2017 si dhe shkallëne përmbushjes së tyre.

Platforma është rifreskuar me të dhëna në muajin dhjetor të vitit 2019, që i bie gjysma e mandatit të kryetarëve aktualë të komunave.

Është interesat se numrin më të madh të premtimeve – 98 e ka bërë Sokol Haliti i Vitisë.

Mbase, premtimet më të shumta janë bërë në komunat e vogla.

Të gjithë kryetarët kanë bërë 903 premtime. Janë përmbushur deri tani 34 për qind, 19 për qind vlerësohen gjysmë të përmbushura, 26 për qind janë të filluara, ndërsa 21 për qind nuk kanë filluar ende./medisfokus.info

Kush, sa i ka realizuar premtimet e veta, mund të shihni te linku:

http://www.komunat.institutigap.org/Premtimet?fbclid=IwAR3U7f_NRbLuabjDixjxL8YcL1bima-bbGY8r-4RbJzUet1RM6EY9l6V-WM

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close