LAJME

RIKTHIM NË KOHË: Heroi Agim Ramadani bashkë me fëmijët e tij

Në një foto e cila është duke qarkulluar në rrjetet sociale, shihet heroi Agim Ramadani së bashku me fëmijët e tij Jetonin, Edonin dhe Lorinën.

Agim Ramadani (19631999) lindi në fshatin Zhegër të komunës së Gjilanit, në Kosovë, me 3 maj të vitit 1963. Të parët e Familjes së tij Vinin nga Malësija e karadakut, pikërisht nga fshati Depcë afër preshevës. Shkollimin fillor e kreu në vendlindje, të mesmen shkollën teknike në Gjilan në vitin 1980, ndërsa Akademinë ushtarake-drejtimi i komunikacionit në Zagrebtë Kroacisë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close