LAJME

Valentina e LDK-së “me dhembje koke”, konsumon një oki

Deputetja e Kuvendit të Republikës së Kosovës znj. Valentina Bunjaku ka konsumuar një oki, gjatë seancës së djeshme për formimin e Qeverisë

Deputetja e LDK-së në videon e publikuar nga portali reporteri shihet duke konsumuar një oki.

Para pak ditësh znj. Valentina Bunjaku ishte shprehur e gëzuar me formimin e Qeverisë dhe me largimin e PAN-it nga pushteti.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close