LAJME

Burdushi: Lutën e ka kap mësyshi, po e pengojnë magjitë

Hysri Peqani i njohur si “Burdushi” është i ftuari i radhës së emisionit DPT te Fidan Jupolli për të diskutuar për dukuritë paranormale dhe sfidat e koalicionit LDK – VV.

Ai ka thënë se pavarësisht se Luta po mundohet të punojë për koalicionin LDK dhe VV, por magjitë e kanë penguar sepse edhe atë e ka kap mësyshi.

Ai gjithashtu ka thënë se nëse i lejohet nga policia do të ndërhyjë për t’i pajtuar LDK-në dhe VV-në.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close