LAJME

Lutfi Haziri ‘special’, i vendosë inicialet në këmishat e tij

I pari politikan që në Kosovë është parë me veshje që kanë të qepur inicialet e emrit të tij është Hashim Thaçi.

Ai në kohën sa ka qenë Kryeministër i Kosovës, por edhe në fushatat e mëpastajme ka dalë në publik më këmisha në të cilat janë parë shkronjat e para të emrit dhe mbiemrit të tij.

Ngjashëm është dukur edhe nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, në paraqitjen e tij në Info Magazine të Klan Kosovës, para pak javësh.

Në shumë emisione të z. Lutfi Haziri janë vërejtur inicialet e emrit të tij në këmishat e tij, transmeton gjilani sot.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close