LAJME

Pavarësisht se ishin zënë në flagrancë, Kurteshi kritikon Thaçin e Veselin për “Syrin e Popullit”

Zyrtari i Vetëvendosjes z. Sami Kurteshi ka reaguar ashpër për dënimin e shqiptuar ndaj akterëve të Organizatës Terroriste “Syri i Popullit”.

Pavarësisht, se Murat Jashari ishte zënë në flagrancë pas tentim vrasjes ndaj Azem Vllasit, z. Sami Kurteshi po e drejton gishtin ka Thaçi e Veseli.

Ai seancën e quajti cirk dhe vendimet terrorizëm shtetëror.

Po ju sjellim reagimin e plotë; Përfundoi pjesa e I-rë e cirkut “Syri i Popullit”, i organizuar nga Hashim Thaçi e Kadri Veseli me ndihmën e klounit Sylë Hoxha. Ky është terrorizëm shtetëror i bekuar nga drejtësia kosovare!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close