LAJME

Qendra e Paraburgimit në Gjilan dhuron gjak për nevojat e qytetarëve

Sot në Qendrën e Paraburgimit në Gjilan ka filluar aksioni humanitar për dhurimin e gjakut, në të cilin vullnetarisht  dhuruan gjak oficerë korrektues dhe shërbyes civilë nga kjo qendër. 

Ky aksioni u organizua si rezultat i bashkëpunimit në mes të SHKK-së dhe Qendrës Kombëtare të Kosovës për Transfuzion të Gjakut.

Shërbimi Korrektues i Kosovës tashmë e ka bërë traditë organizimin e aksionit humanitar për dhurimin e gjakut nëpër të gjitha institucionet korrektuese dhe është i gatshëm për aksione të tilla edhe në të ardhmen, çdo herë kur qytetarët kanë nevojë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close