LAJME

Mjegull e jashtëzakonshme në Gjilan, në vendet ku mungon ndriqimi vështirësohet lëvizja me vetura

Mjegulla ka mbuluar qytetin e Gjilanit. Qytetarët kanë dërguar në redaksinë tonë shumë fotografi ku tregojnë për gjendjen momentale në qytetin e Gjilanit.

Siç duket edhe ajri është i ndotur. Gjatë ditës së djeshme, matjet kanë treguar se ajri në Gjilan nuk ishte i pastër.

Në lagjet e caktuara ku mungon ndriqimi është vështirësuar lëvizja me vetura, transmeton Gjilani SOT.

Ne do ju sjellim disa fotografi të qendrës së qytetit dhe lagjeve të caktuara;

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close